Capitolul 26

E deja 00:04 și deja se face o oră de când îl legăn pe Thomas pe picioare. Cred că a vrut să fie primul care îmi spune la mulți ani. Ascultăm amândoi ce frumos cântă ploaia.

Am avut un concediu de vis în inima Italiei. Acolo am uitat de orice gând care mă tulbură, acolo am vrut să mă bucur de fiecare floare, palmier, peisaj, cappucino, de orice moment când iubi mă ține de mână, de orice moment alături de copiii noștri care deși ne-au pus pe fugă încontinuu, au înfrumusețat mereu atmosfera prin năzdrăvăniile sau replicile lor memorabile. Și oamenii care ne-au primit cu brațele deschise. Totul a fost mai frumos decât am visat. Dar aici a fost El, Iubitul inimii mele, Domnul meu care mă știe mai bine decât oricine și care îmi arată iubirea Lui prin lucruri mici și mari. Mulțumesc!

Am ajuns la vârsta de 26 de ani și Îți mulțumesc Tată! Că mă crești, mă șlefuiești, mă înveți ce să fac și cum să nu fac, mă ierți zilnic și că o luăm de la capăt mereu și mereu. Mulțumesc pentru iubi meu, pentru răspunsul la rugăciunile mele, pentru că știe ce gândesc și când nu-i spun, că mă înțelege și mă imbratisează când am nevoie, când e lângă mine și asta e tot ce contează!

Mulțumesc pentru Emily și Thomas. Pe care Tu, Tată bun i-ai creat atât de minunat. În care ai pus tot ce ai avut mai frumos. Te rog să le fii mereu alături. Te rog să mă ajuți ca mamă să Îi îndrum mereu pe calea Ta. Emily, fetița care mă alină așa mult..care când vede că plâng ma ia în brațe și îmi spune: tu ești cea mai bună, ești frumoasă, ești prințesă! Thomas, care încă nu vrea să spună prea multe, dar care știe să mă imbratiseze ca nimeni altcineva și să mă privească cu cei mai sinceri ochișori.

Mulțumesc pentru părinții care m-au crescut, m-au învățat despre Tine și care încă sunt aici pentru orice sfat bun și înțelept. Dă-le sănătate ca să ne bucurăm mult de ei!

Mulțumesc pentru frați, surori, cu care nu vorbim zilnic, dar ne susținem de la distanță și când ne vedem suntem ca cei mai buni tovarăși. Mulțumesc pentru bunica, de la care am învățat că trebuie să râzi deși viața e plină și de necaz și dezamăgire. Mulțumesc pentru mătuși, unchi care încă ne alintă cu flori, căpșuni și ciorbe delicioase. Mulțumesc pentru nepoți care ne amintesc de copilărie.

Mulțumesc pentru țara în care m-ai așezat! România mea frumoasă! Lasă pace și credință în inima oamenilor!

Mulțumesc pentru tot. Pentru fiecare răsărit, pentru fiecare moment cu cei dragi, pentru fiecare mângâiere când Te întreb de ce, pentru fiecare cafea gustoasă, pentru fiecare verset care mă ridică, pentru tot ce faci în viața mea.

Mulțumesc că Tu ai împlinit toate promisiunile. Tu m-ai vindecat, Tu m-ai ridicat, Tu m-ai eliberat! Tu ești totul!

Tată bun, fii cu mine și în acest nou capitol. Învață-mă să fiu mai credincioasă, mai bună, mai iertătoare, mai pocăită. Ajută-mă să vorbesc cu înțelepciune și să tac cu și mai mare înțelepciune. Să știu să ridic pe cel rănit, pe cel părăsit, pe cel neînțeles! Ajută-mă să Îți mulțumesc mai mult zilnic pentru tot ce îmi dai. Ajută-mă să fiu o soție și mai iubitoare și supusă! Ajută-mă să fiu o mamă mai răbdătoare! Ajută-mă în toate, căci Tu ești Scutul și adăpostul meu!

Mulțumesc! 🙏🏻❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s