Emily- capitolul 4

Acum 4 ani, la ora 21:15 eram în sala de operație și am auzit un plâns frumos. S-a născut Emily. Eram așa tânără atunci. De pe băncile facultății, în plină sesiune am venit să nasc. Credeam că e chiar ușor să fii mamă.

Dar după 4 ani, realizez ce mare responsabilitate e să fii mamă. Cum de 4 ani eu nu mai sunt pe primul, nici pe al doilea loc, dar nici nu mai vreau să fiu! De 4 ani nu mai știu ce e somn, adică și organismul rezistă cu ore puține de somn, de 4 ani eu nu mai ies în oraș fără ca mintea mea să fie la ea, la ei.

După 4 ani, realizez că eu muncesc zi de zi să fac să fie bine, să îi educ, să le zic ce e bine, ce e rău, să îi îmbrac frumos, să îi învăț să mănânce singuri și să strângă după ei, dar nu sunt doar eu aici, sau doar soțul, ci Dumnezeu. Și noi, călăuziți de El îi creștem! Ce frumos!

Emily e o scumpete! Emily e fetița care știe să îți spună mulțumesc, care știe să te atenționează când ai greșit și nu ți-ai cerut scuze. Emily e surioara care se gândește mereu la Thomas, frățiorul ei. Emily e prințesa lui tati. Emily e bucurie, e veselie, e iubire! Emily e binecuvântare de sus!

Doamne bun, ne uităm la ea și putem doar să Îți mulțumim! Că ești mereu cu Emily, cu noi toți!

Slavă Ție pentru tot și Te rugăm fii cu ea în continuare, mereu și mereu! Ocrotește-o de orice plan al celui rău, călăuzește-o pe calea plăcută Ție și ajută-ne ca noi, părinții ei s-o învățăm mereu despre Tine și bunătatea și credincioșii Ta!

La mulți ani, iubita! ❤️

Bravo! Azi de ziua ta, la 4 ani, ai învățat să mergi singură pe bicucletă! 🌸🤗

5 thoughts on “Emily- capitolul 4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s