Ai obosit să lupți?

Ai obosit? Și eu uneori obosesc..dar nu am voie să renunț! E normal uneori să obosim, să ne simțim epuizați, dar nu avem voie să spunem că nu mai vrem să luptăm. De ce? Pentru că trebuie să luptăm, să luptăm să devenim oameni mai buni, mai credincioși, mai puternici.

Secretul e că, dacă luptăm de unii singuri, lupta devine tot mai grea, dar atunci când luptăm împreună cu Salvatorul nostru, Isus Hristos, lupta poate fi anevoioasă, dar biruința de o mie de ori mai frumoasă!

Obosim..obosim să mulțumim pe toți și niciunul să nu fie mulțumit. Obosim să încercăm să facem să fie bine și să fii “răsplătit” cu o acuzație dură de care nici nu știai că există sau că ar exista. Obosim să o luăm de la capăt mereu și mereu, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Obosim să ne cerem tot noi scuze, ca de fiecare dată. Obosim și lista e lungă la fiecare dintre noi.

Dar nu renunțăm! Nu renunțăm să ne uităm la cer și să mulțumim lui Dumnezeu că a mai îngăduit o zi superbă în viața noastră. Să mulțumim pentru soțul nostru pe care l-am primit în dar de la Domnul, pentru copiii sănătoși și plini de bucurie, pentru frigiderele pline de mâncare, pentru apa curată, pentru dulapul plin de haine, pentru florile superbe din copaci, pentru cântecul păsărilor, pentru furnica care muncește fără să se plângă nicio secundă, pentru părinții care se ostenesc să dea ce-i mai bun pentru copiii lor, pentru frați, surori, pentru tot.

Avem atâtea motive de mulțumire, că nu am avea voie nici să obosim, dar mai ales să renunțăm!

“Căci noi nu luptăm împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităţilor şi a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cereşti. 13 De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi rezista în ziua cea rea şi, după ce aţi făcut totul, să rămâneţi în picioare. 14 Aşadar, ţineţi-vă tari, având mijlocul încins cu adevărul, fiind îmbrăcaţi cu platoşa dreptăţii.” Efeseni 6:12-14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s