Înaintează!

Despre asta e vorba. Despre a merge înainte, despre a nu te opri când ți se pare că e prea greu, că nu mai poți. Înaintează!

Cum? Prin credință! Știind că de partea ta e Cel mai Puternic Biruitor, Isus. Doar așa vei putea înainta!

Uneori e greu, e atât de dificil drumul de parcurs, plini de piedici, de urcușuri, de coborâșuri. Uneori când ți se pare că ai obosit, îți dai seama că mai poți, că mai trebuie să poți! Deci, înaintează!

Credeam că te naști luptător, dar lupta se învață. Înveți in fiecare zi să devii un luptător tot mai bun. Un luptător care vrea să devină mai puternic, mai încrezător, mai credincios. Lupta se învață pe genunchi. Acolo unde te prăbușești cu toată ființa ta, cu toate defectele tale, cu toate greșelile tale și ceri iertare și plângi și spui că nu mai poți, spui că ai obosit. Acolo lupți și câștigi. După atâta alergătură, simți pace, liniște, mângâiere și știi că nu ești singur. E Isus cu tine. E acolo. Te ține de mână și îți spune că trebuie să lupți in continuare, dar de data aceasta cu mai multă credință. Înaintează!

Marea e așa liniștită uneori, dar uneori e atât de tulburată. Uneori valurile ei parcă devin tot mai mari și te simți fără putere… dar atunci amintește ți că Isus a certat furtuna, vânturile și a liniștit marea. El poate liniști inima noastră când plânge, când nu înțelege de ce, când e plină de răni, El poate, deci: Înaintează!

Am învățat că trebuie să înaintez! Pentru că despre asta e vorba. Nu vreau să mă mai tem, pentru că știu că Isus e de partea mea și când nu mai pot eu, “poate El”. 💙

Înaintează prin credință!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s